Upload CV
Klik op onderstaande link om je direct in te schrijven op onze website

CV uploaden

Heb je passie voor Finance?

Senters is de autoriteit bij het oplossen van personele vraagstukken op het gebied Finance posities met als specialisatie Financial Shared Service Centers. Wij zijn thuis in de wereld van financial Shared Service Centers, de wereld van centraliseren, van financiele processen, van integreren of juist divergeren. Het oplossen van personele vraagstukken op basis van werving & selectie, detachering, het beheren van een pool met specialisten of het aanbieden van verandercapaciteit. Wij kijken hierbij samen met de opdrachtgever naar de optimalisatie van het Shared Service team.

Specialisatie in Shared Service Centers

Een specialisatie in Shared Service Centers, opdrachtgevers die passen bij jouw ervaring of interesse, dat is ons vak en de scherpe focus is onze kracht.

Wij bereiken de optimale bemensing door het gedegen screenen en testen van jou als kandidaat, nog vóór dat de opdrachtgever ons een vraag stelt. Wij leren graag de medewerkers kennen met een hoog potentieel, een goede attitude en een optimale kennis en kunde passend op de gevraagde positie.

Een stap naar verdere groei

Heb je ervaring met de financiële processen van een Shared Service organisatie of heb je daar op grond van je kwaliteiten belangstelling voor? Met de integratie van een nieuwe administratie in een bestaande centrale afdeling? Of was je werkzaam bij een landelijk of internationaal Shared Service Center? Voor ons ben jíj mogelijk de financieel specialist en een op en top proceskenner.
Wíj dragen als specialist in personele vraagstukken graag bij aan jouw succes. Een succes dat, niet in de laatste plaats, wordt bepaald door jouw volgende baan.

Neem je contact met ons op en durf je de uitdaging aan?

„ The greatest ideas are the simplest ”

 

„ Accounting is our core business ”

 

„ Some people cease to work once they found a job ”

 

„ People are the key to success ”

 

  • A sense of service
  • Focus is power
  • Manage your succes
  • We share services
U bevindt zich hier> Home > Kandidaat
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
T (+31) 040 211 56 13
F (+31) 040 212 81 24
E mailto: info@qltnetwork.nl

Bekijk alle vacatures
The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close