Over Senters

Senters is de partner bij het oplossen van personele vraagstukken op het gebied van Finance posities met als specialisatie Financial Shared Service Centers. Door gedegen en efficiënte screening van medewerkers en organisaties, zorgen wij voor de optimale bemensing van Financial Shared Service Centers. Onze kennis en expertise ligt bij werving & selectie, detachering, pooling, uitstroom en inrichting voor alle zes ontwikkelfases van FSSC’s. Als partner kunt u van ons een oplossingsgerichte en transparante samenwerking verwachten.Senters bemiddelt gemotiveerde medewerkers op de juiste plek.

Missie:

Senters wil toonaangevend zijn in de groeiende markt van recruitment voor Financial Shared Service Centers. Dit bereiken we door een vernuftig operationeel en commercieel model dat zorgt voor betere inrichting van organisaties en positieve werkinspanning van haar medewerkers. Daarbij zijn kennis, kwaliteit en efficiëntie leidinggevend.

Visie:

Senters ziet steeds meer concentratie van financiële diensten binnen organisaties in Financial Shared Service Centers. Hierdoor is er meer behoefte aan de juiste teamsamenstelling waarbij de kwaliteit, kennis en kunde van de medewerkers in balans zijn. Wij streven naar een betere personeelsinrichting van Financial Shared Service Centers door het bemiddelen van gemotiveerde medewerkers.

„ The greatest ideas are the simplest ”

 

„ Accounting is our core business ”

 

„ Some people cease to work once they found a job ”

 

„ People are the key to success ”

 

  • A sense of service
  • Focus is power
  • Manage your succes
  • We share services
U bevindt zich hier> Home > Over ons
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
T (+31) 040 211 56 13
F (+31) 040 212 81 24
E mailto: info@qltnetwork.nl

Bekijk alle vacatures
The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close